Blue Heeler Border Collie Mix: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää tästä älykkäästä ja energisesta poochista (2023)

Älykäs, hauska, kova, aktiivinen ja välittävä sanat, jotka kuvaavat Blue Heeler -rajakollie -sekoitusta.Vaikka se ei ole kovin suosittu hybridirotu, tämä katto tekee fantastisesta seuralaisesta tai perhekoirasta.

Vuosien kasvattamisen, erilaisten lemmikkieläimien hoitamisen ja koulutuksen jälkeen tiedän, että paras paikka aloittaa matkasi lemmikkieläinten omistajana on tutkia pentusi.Asioiden helpottamiseksi olen päättänyt tehdä sen puolestasi!

Tänään keskustelemme kaikesta, joka liittyy ainutlaatuiseen Blue Heeler Border Collie Mix -tapahtumaan.Alkuperäisestä, persoonallisuudestaan ja ulkonäöstä elämäntapavaatimuksiin, elinaikaan ja terveyteen

Blue Heeler Border Collie Mix -sovelluksen oppiminen auttaa sinua päättämään, sopivatko sinä ja tämä koira.Hyppäämme sisään!

Sisällysluettelo

Mikä on Blue Heeler Border Collie Mix -sovelluksen tausta?

Aloitamme tarkemmin kantapään Collien alkuperästä.

AKC (American Kennel Club) ei tunnusta virallisesti Blue Heeler Border Collie -sekoitusta koiranrotuksi.Tämä johtuu siitä, että se ei ole puhdasrotuinen rotu, vaan hybridirotu, joka on sekoitettu tarkoitukseen.

Sellaisenaan Blue Heeler Border Collie -sekoituksen historia on yleensä epäselvä, ilman todellisia levyjä.Joten emme voi määrittää tarkkaa päivämäärää, jolloin se ensin tuli olemassa.

Tapaa vanhemmat

Jos haluat tutustua mihinkään sekoitettuun rotuun, sinun tulisi ensin tarkastella sen vanhemmista roduja ja millaisia ne ovat.Tällaiset tiedot voivat auttaa muodostamaan kuvan siitä, mitä hybridiltä odottaa.

Kuten nimestä voi päätellä, Blue Heeler Border Collie Mix on se, mitä saat, kun ylität sinisen kantapään rajakollin kanssa.

Sininen kantapää tunnetaan myös nimellä Australian karjakoira, Queensland Heeler ja Hallin kantapää.Se on yksi Australian kolmesta suosituimmasta koiranrotuista.

Sille on ominaista erinomaiset paimennuskyvyt ja hämmästyttävä kestävyys.Se on myös lihaksikas, ketterä ja vankka.

Border Collie tunnustetaan myös sen merkittävistä paimennusvaistoista ja ylivoimaisesta urheilullisuudesta.Se on hallitseva rotu koiran kilpailuissa älykkyyden, nopeuden ja eleganssinsa ansiosta

Miltä sininen kantapää border collie -sekoitus näyttää?

Sinisen kantapään Border collie -sekoituksen ulkonäkö voi vaihdella suuresti koiran toiseen.Se johtuu siitä, että puhumme kahden erillisen rodun fyysisten piirteiden yhdistämisestä.

Näissä koirissa on yleensä kompakti, urheilullinen, keskikokoinen ruumis.Heidän silmänsä ovat enimmäkseen soikeita ja ruskeita, kun taas heidän pyrstönsä ovat yleensä kaarevia tai matalia.

Heeler Collie -takit ovat tyypillisesti mustia tai tummansinisiä, joissa on pilkku tai pilkullinen valkoinen.

Kuinka iso sininen kantapää on border collie -sekoitus?

Sininen kantapää Border Collie -sekoitus on keskikokoinen koira, joka voi painaa 30-50 kiloa (14 ja 23 kg).

Lajien urokset ovat hiukan korkeampia, ja ne seisovat keskimäärin 18 - 22 tuumaa (46 - 56 cm).Toisaalta naisten keskimääräinen korkeus on 17 - 20 tuumaa (43 - 51 cm).

Kuinka Blue Heeler Border Collie Mix -koirat käyttäytyvät?

Blue Heeler Border Collie Mix: All You Need To Know About This Smart And Energetic Pooch (1)

Erittäin älykkäillä ja aktiivisilla vanhemmilla olevilla rotuilla ei ole yllättävää, että Blue Heeler Border Collie -sekoitus on erittäin energinen ja hauska rakastava.

Nämä koirat eivät pärjää hyvin, kun ne jätetään yksin liian kauan ja voivat saada tuhoisaa tällaisissa tapauksissa yksinäisyyden ja fyysisen stimulaation puutteen vuoksi.Heidän onnellisuutensa on sidottu viettämään aikaa omistajiensa kanssa.

Blue Heeler Border Collie Mix on ihanteellinen seuralainen ihmisille, joilla on kuntokeskeinen elämäntapa.Jos haluat liikuntaa ulkona.Tämä koira haluaisi merkitä!

Muista, että tällä risteytyksellä on metsästysvaisto, joka voi toimia ja aiheuttaa heidän vaeltavan ulkona.Joten kodin turvaaminen on välttämätöntä, jos haluat tämän koiran liittyvän perheeseesi.

Onko sininen kantapää Border Collie -sekoitus hyvä lasten kanssa?

Blue Heeler Border Collie -sekoitus voi olla hyvä lasten ympärillä, mutta sinun pitäisi aina olla läsnä valvomaan.

Tällä risteyksellä on paimennusmatka, joten lemmikkisi voi yrittää karjata lapset nipistämällä heitä yrittäessään muuttaa pois.

Onko sininen kantapää Border collie -sekoitus hyvää muiden lemmikkien kanssa?

Sininen kantapää Border Collie -sekoitus menee hyvin muiden koirien ja lemmikkieläinten ympärillä.

Tyypillisesti se ei osoita aggressiivista käyttäytymistä, mutta joitain paimentavia ja nipistäviä toimia voi tapahtua.Tämä pätee erityisesti pienempiin lemmikkieläimiin, joten muista aina pitää niitä silmällä.

Onko sininen kantapää Border collie sekoituskuorta paljon?

Blue Heeler Border Collie Mix Dogs -kuori melko usein.He voivat epäillä erilaisia ääniä ja haukkua heihin, mikä on toinen syy, että he eivät ole hyvä ottelu asunnon asumiseen.

Kuinka huolehtia sinisestä kantapäätäsi Border Collie Mix

Nyt sinun on aika oppia tämän hybridin perusvaatimuksista ravitsemuksen, fyysisen toiminnan, hoitamisen ja koulutuksen suhteen.

Millaista ruokavaliota sininen kantapää on border collie -sekoitus?

Blue Heeler Border Collie -sekoitus on erittäin aktiivinen koira, mikä tarkoittaa, että he polttavat paljon energiaa päivittäin.

Seurauksena on, että näiden hybridien on yleensä syötävä enemmän verrattuna muihin vähemmän aktiivisiin koiranrotuihin - noin kaksi kupillista kuivaa ruokaa päivässä aikuisille koirille.Niiden ruokavalion tulisi koostua pääasiassa proteiineista.

Älä myöskään unohda lisätä ravintoaineita, kuten glukosamiinia ja kondroitiinia tukemaan nivelten terveyttä tässä risteyksessä.Se on alttiita lonkan ja kyynärpään dysplasiaan.

Onneksi sinun ei tarvitse huolehtia ylipainoisista kysymyksistä Blue Heeler Border Collie -seoksen kanssa.

Tarvitseeko Blue Heeler Border collie -sekoitus liikuntaa?

Blue Heeler Border Collie Mix: All You Need To Know About This Smart And Energetic Pooch (2)

Sininen kantapää ei vain vaadi fyysistä liikuntaa, mutta tämä koira tarvitsee sitä myös joka päivä suhteellisen korkealla intensiteetillä.

Nyrkkisääntönä, sinun tulee tarjota POOChillesi vähintään 1 tai 2 tuntia fyysistä toimintaa, johon liittyy todellisia haasteita.

Tämä tarkoittaa, että et voi vain antaa heidän irti takapihallasi ja odottaa, että työsi tehdään.Sen sijaan sinun tulisi tasoittaa aktiviteettien voimakkuus auttaaksesi hybridi rikkoutumaan hikeä.Kokeile mennä juoksuihin, Frisbeen tarttuminen, hakupelien pelaaminen, esteen kurssien suorittaminen ja niin edelleen.

Piilo ja SEECH -kaltaiset pelit voivat myös olla tehokkaita tarjoamaan kantapäällikkö Collielle henkisen stimulaation kanssa pysyäkseen terävänä ja viihdyttävänä.

Kuinka hoitaa sinistä kantapäätä rajakollie -sekoitusta?

Yleisesti ottaen sinisen kantapäällikön collie -sekoituksen hoitaminen koostuu heidän takkiensa harjaamisesta 2–3 kertaa viikossa pitämään heidän luonnollisen irtoamisensa kurissa.

Harjauksen ja irtoamisen tiheys vaihtelee kuitenkin vanhemmasta, josta hybridi peri turkki -piirteet.

Koska kantapään collies -takki on säänkestäviä, sinun ei tarvitse huolehtia uinnista.Tee se vain joka kuukausi tai jos koirasi on mutainen tilanne.

Älä unohda puhdistaa hybridisi silmiä ja korvia säännöllisesti lian ja roskien poistamiseksi, jotka voivat johtaa erilaisiin infektioihin.Myös hampaiden päivittäinen harjaus auttaa ylläpitämään koiran hammasterveyttä ja poistamaan plakin.

Lisäksi sinisellä kantapäällikkörajakollie -sekoituksella on kynnet, jotka kasvavat nopeasti.He tarvitsevat trimmattavan joka kuukausi, jotta vältetään naarmuuntuminen tapahtumia.

Kuinka koulutat sinistä kantapäätä border collie mix -pentua?

Blue Heeler Border Collie Mix -koirat ovat erittäin kouluttavia.He ovat älykkäitä, nopeita oppijoita ja innokkaita miellyttämään, mikä helpottaa heidän saamiseksi noudattamaan tilauksia.

Tämän risteyksen koulutuksen tulisi alkaa mahdollisimman aikaisin.Sama pätee sosialisointiin, koska varovainen muukalaisista on osa sen persoonallisuutta.

Heelerin reunan pennut kyllästyvät helposti.Joten koulutusohjelmasi tulisi sisältää erityyppisiä aktiviteetteja, jotka stimuloivat heidän mielensä että kehonsa.

Lisäksi haluat olla luja ja johdonmukainen, mutta silti lempeä ja kärsivällinen.Älä koskaan turvaudu rangaistuksiin, koska tämä johtaa negatiivisiin tuloksiin.

Mikä on sinisen kantapään keskimääräinen elinikä?

Keskikokoisena kakkona, jolla on yleensä vahva ja terveellinen vartalo, Blue Heeler Border Collie -sekoituksen elinikä on pidemmällä puolella.Näiden hybridien elinajanodote on keskimäärin 12–17 vuotta.

Onko sininen kantapää Border collie -sekoitus terveysongelmista?

Hybridilajina sininen kantapäällikkörajakollie -sekoitus on yleensä terveellisempi kuin puhdasrotuiset koirat.Yhdistämällä geenit sairauksien perimisen todennäköisyys laskee merkittävästi.

Toisin sanoen on edelleen mahdollista, että kantapäällikön collie-pentu voi kärsiä joistakin siirretyistä terveysongelmista, mukaan lukien seuraavat:

Lonkka- ja kyynärpään dysplasia

Nämä ovat rappeuttavia kasvun poikkeavuuksia, jotka kohdistuvat niveliin.Se aiheuttaa luun pallon, joka ei sovi kunnolla pistorasiaan ja heikentää kiinnittyvät nivelsiteet.

Seurauksena on, että lonkka- ja kyynärliitokset ovat alttiita jäykkyydelle, rikkoutumiselle ja niveltulehdukselle.

Tällä tuskallisella tilalla ei ole parannusta.Paras mitä voit tehdä kantapäälliköllesiDysplasiastaon antaa kipua ja tulehduksen hallintalääkkeitä.Ne voivat lievittää oireita ja hidastaa taudin etenemistä.

Synnynnäinen kuuroisuus

Blue Heeler -rajakollie -sekoitus onkuurouden alttiita, joko syntymässä tai kehittyy pian sen jälkeen.Valitettavasti ei voi tehdä mitään tämän tilan hoitamiseksi.

PRA (Progressiivinen verkkokalvon surkastuminen)

PRA on geneettinen sairaus, joka aiheuttaa koiran silmien verkkokalvon rappeutumisen ajan myötä.Jos heitä ei havaita ja hoideta varhaisessa vaiheessa, kantapää voi lopulta menettää näkymänsä.

BCC (Border collie romahtaminen)

Blue Heeler Border Collie -sekoitus on alttiita erilaisille neurologisille kysymyksille, mukaan lukien BCC.Tämä on hermostohäiriö, joka tapahtuu jaksoissa ja joka laukaisee liikaa fyysistä aktiivisuutta.

BCC kulkee myös "heilut", stressin kohtaukset, liikunnan aiheuttama hypertermia ja liikunnan aiheuttama romahdus.BCC: n oireetSisällytä seuraavat:

  • Häiriö
  • Keskittymisen menetys
  • Huikea
  • Heiluttaminen
  • Putoaminen sivulle
  • Kunkin raajan liioiteltu nosto kävellessä
  • Jalkojen naarmuuntuminen ja ylitys

BCC -jaksot alkavat noin 5-15 minuuttia harjoituksen jälkeen ja kestävät missä tahansa välillä 5–30 minuuttia.

CEA (Collie Eye Anomaly)

CEA: sta kärsivällä sinisellä kantapäällä on alikehittynyt suonikalvo, joka voi aiheuttaa verkkokalvon irrottautumisen.

Tämägeneettinen kehitystilavoi johtaa näköhäviöön tai sokeuteen.Sitä ei voida hoitaa, vain hallita.

Kenelle on sininen kantapää Border collie -sekoitus sopii?

Blue Heeler Border Collie Mix on erittäin energinen, urheilullinen ja vahva koira.Luonnon mukaan paimentaminen, se nauttii ulkona olemisesta ja mukana.

Sellaisenaan tämä hybridi -koira on ihanteellinen yksilöille tai perheille, jotka johtavat aktiivista elämäntapaa.

Blue Heeler Border Collie -sekoitus tekee myös loistavan suojaavan lemmikin.Se on uskollinen ja voi olla erittäin kuuliainen harjoituksen jälkeen.

Heeler Collie -koirat eivät sovellu asunnon asumiseen.Heillä ei ole hyvin synnytyksen kanssa, etenkin kuinka paljon liikuntaa he tarvitsevat menestyäkseen.

Paljonko Blue Heeler Border Collie Mix -pentuja maksaa?

Blue Heeler Border Collie Mix: All You Need To Know About This Smart And Energetic Pooch (3)

Blue Heeler Border Collie -sekoituksen asia on, että sitä ei luokitella suunnittelijarotuksi.Se on kahden työskentelevän rodun risti, joten et löydä monia tähän sekoitukseen erikoistuneita kasvattajia.

Heeler Collie -pennut ovat kuitenkin yleensä kohtuuhintaisia.Voit odottaa maksavan 500–800 dollarin alueella riippuen sellaisista tekijöistä, kuten puhdasrotuisten vanhempien suvusta ja kasvattajan sijainnista.

Älä osta kantapäätä collie -pentuja lemmikkikaupoista.Ne ovat todennäköisesti peräisin myllyistä ja kärsivät kroonisista tiloista.

Sen sijaan etsi luotettava kasvattaja.Älä unohda kysyä heiltä kopio hybridipennun ja sen vanhempien lääketieteellisistä asiakirjoista.

Paketoida

Älykäs, energinen ja kova, ei ole epäilystäkään siitä, että Blue Heeler Border Collie Mix ansaitsee enemmän tunnustusta kuin se on.Se on fantastinen työkoira, joka suojaa sinua onnellisesti ja tulee liikuntakaverisi.

Tämä risteys tarvitsee paljon fyysistä stimulaatiota ja voi tuhota, jos se jätetään yksin liian kauan.He ovat hyviä lasten ja muiden lemmikkien kanssa, mutta vaativat valvontaa, koska he voivat yrittää karjata heidät.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated: 16/01/2024

Views: 5739

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.