Kuinka paljon rajakollit maksavat: (hinnat Yhdysvalloissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa) (2023)

Kun olet metsästäessäsi suloista rajakolliea, on avainta tietää koiranpentujen keskimääräinen hinta, mikä voisi muuttaa tätä hintaa ja muita kustannuksia, jotka usein liukastuvat tutkan alla.

Paras vastaus:Standardi AKC: n sukutaulun rajakollie-pentujen välillä on 600–1500 dollaria Yhdysvalloissa.Jotkut collie -pennut aNäytä koiran verilinjaVoi maksaa jopa 3500 dollaria.

How Much Do Border Collies Cost: (Prices In USA & UK) (1)

Sisällysluettelo

Border Collie Puppy Price (USA)

AKC Poliitikko rajakollie-pennut maksavat yleensä 600–1500 dollaria Yhdysvalloissa.Hinta vaihtelee kasvattajan, verilinjan ja saatavuuden mukaan.Show -koiran verilinjoista tulevat rajakollit voivat maksaa jopa 3500 dollaria.

Jos haluat pelastaa Border Collie, hinnat vaihtelevat yleensä 250–600 dollaria riippuen Collien yleisestä tilasta, terveydestä, iästä, henkisestä tilasta ja käyttäytymisestä.

Kuinka paljon rajakollit maksavat (Yhdistynyt kuningaskunta)

Yhdistyneessä kuningaskunnassa rajakollit maksavat yleensä 400–1000 puntaa.Hinnat vaihtelevat verilinjan, kasvattajan, saatavuuden, sijainnin, sukupuolen mukaan ja onko pentu jo rekisteröity KC.

7 tekijää, jotka muuttavat kuinka paljon rajakollit maksavat

Rajakollie -hinta vaihtelee useista tekijöistä riippuen.Nämä ovat tärkeitä tietää, koska tämä voi olla miksi etsimäsi koiranpentu on joko enemmän tai halvempaa kuin tavallisesti.

7 Tekijät, jotka voivat muuttaa koiranpennun hintaa

1. Näytä koiran verilinja:
Tämä tehdään erittäin ilmeiseksi alusta alkaen.Yleensä vaatii erikoistuneita kasvattajia ja hinta on erittäin korkea.

2. Kasvattaja:
Kasvattajat, jotka ovat tunnettuja koko maassa tai joilla on hyvä maine, voivat veloittaa puhtaammin sen takia.Tämä on hyvin yleistä.

3. Terveys:
Hyvän terveyden tulisi olla annettava, joten tämä ei yleensä nosta hintaa korkeammalle.Toisaalta terveysongelmat tai mahdolliset fyysiset vaivot voivat ajaa pennun hinnan alhaisempaan.

4. Sukutaulu- ja AKC -rekisteröinti:
Show Dog -sukutaulujen lisäksi on edelleen sukutauluja, joita voidaan pitää ”korkeamman laadun” tai “heikomman laadun” kuin muut.Todellisuudessa sen pitäisi olla vain se, että koira on sukutaulu vai ei, mutta kasvattajat käyttävät sitä joskus pelaamaan hintaan.Lisäksi onko koiranpennutAKC (American Kennel Club)Rekisteröity vaikuttaa hintaan merkittävästi.

5. Rodun saatavuus:
Tarjonnalla ja kysynnällä on suuri vaikutus kaikkien rotujen hintaan.Vaikka siellä on paljon kolleeja, ne eivät ole yksi suosituimmista roduista, joten niiden nykyisestä saatavuudesta riippuen se voi nostaa hintaa.

6. Sukupuoli:
Monet kasvattajat veloittavat enemmän naispentuja, yksinkertaisesti niiden lisääntymiskyvyn vuoksi.Monien silmissä tämä tekee niistä toivottavampia, koska voit mahdollisesti myydä tulevia jälkeläisiä.

7. Ulkonäkö ja ainutlaatuiset merkinnät:
Viimeiseksi, mutta varmasti vähäisimpänä, koiranpennut, joilla on huomattavasti ainutlaatuiset tai kauniit merkinnät/värit, voivat vaatia korkeampaa hintaa.Tämän vuoksi kollies, joissa on kevyet/siniset silmät (siniset Merle collies), voivat hakea korkeammat hinnat.

Suositeltu artikkeli:Ovatko sinisilmäiset kollit edelleen puhdasrotuisia?

Joten kuinka paljon sinun pitäisi maksaa rajakolliesta?

On tärkeää tietää, kuinka paljon sinun pitäisi maksaa rajakollie -pentusta, on tärkeää pohtia edellä mainitut tekijät.

Tärkeitä kysymyksiä tulisi kysyä ...

Kamppaileva käyttäytymisen kanssa?Haluat ehkä tarkistaaAivokoulutus koirille: Yksi parhaimmista olemassa olevista online -koulutusohjelmista.Nämä nopeat ja yksinkertaiset pelit on räätälöity parantaakseen kuuliaisuutta ja parantamaan käyttäytymistä nopeammin kuin useimmat muut taktiikat.Rakastamme sitä, samoin kuin miljoonat muut, jotka ovat kokeilleet sitä.

Onko Border Collie -sukutaulu?hyvämaineiselta kasvattajalta?Onko valtiossasi nykyistä pulaa rajakollista?… Kaikki nämä asiat on otettava huomioon ennen kohtuullisen hinnan mittaamista.

Yllä olevista tekijöistä riippuen voit lopulta maksaa spektrin alaosassa 600 dollaria tai jos tähdet kohdistuvat kyseiselle Collielle, yli 1500 dollaria.

Ellet ole erityisesti menossa näyttelyyn koiran Border Collie -tapahtumaan kilpailevasta verivusolta, sinun ei pitäisi oikeasti maksaa yli 1500 dollaria koiranpennusta.

Rajakollien keskimääräiset kustannukset 20 osavaltiossa

Rajakollit ovat suosituimpia seuraavissa 20 osavaltiossa.Olen sisällyttänyt niiden keskimääräisen hintaluokan, joka on arvioitu tarkastelemalla tunnettuja sivustoja myösAmerikkalainen listattu-Hyvä koira, ja tietysti Craigslist (saadaksesi todellisen käsityksen paikallisista hinnoista)

Sijoitus #OsavaltioKeskimääräinen rajakollie -pentuhinta AKC: n rekisteröinnillä
1Idaho800–1200 dollaria
2Wyoming600–900 dollaria
3Utah700–900 dollaria
4Montana600 dollaria-1000 dollaria
5Oregan800 dollaria-1100 dollaria
6Colorado700–900 dollaria
7Etelä-Dakota600–900 dollaria
8Washington800–1200 dollaria
9Pohjois-Dakota600–900 dollaria
10Alaska800 dollaria-1300 dollaria
11Nebraska600–900 dollaria
12Arkansa600 dollaria-1000 dollaria
13Vermont700 dollaria-1000 dollaria
14Oklahola700 dollaria-1100 dollaria
15Kentucky800–1200 dollaria
16Wisconsin600 dollaria-1000 dollaria
17Missouri700 dollaria-1100 dollaria
18Pää-600 dollaria-1000 dollaria
19New Hampshire600–900 dollaria
20Iowa700–1200 dollaria

Rajakollie -koirankuljetuksen kustannukset (oston jälkeen)

Jotain usein huomiotta jätettyjä on pennun kuljettamisen kustannukset ostamisen jälkeen.Myönnetty, jos ajat itseäsi hakemaan collie läheiseltä kasvattajalta, kustannukset ovat paljon alhaisemmat.

Jos ostat rajakollin koko maasta, kasvattaja todennäköisesti järjestää sopivan toimitusmenetelmän.Pennut voidaan joko lentää tai kuljettaa tien varrella.Tämä voi maksaa välillä 200–500 dollaria riippuen siitä, kuinka kaukana ja kuljetustyypistä.

Tämä on varmasti merkittävä kustannus olla tietoinen etukäteen.

Rajakollie jatkuvat kustannukset (kuukausittaiset kulut)

Alkuperäinen ostohinta on yksi asia, muttajatkuvat kustannuksetRajakollin kasvattaminen ja pitäminen onnellisena ja terveellistä on erilainen kalankeitin!

Tyypillinen kuukausikustannus rajallisin omistamisesta on noin 140 dollaria, joka sisältää kaikki välttämättömät.Jos lisäät kuitenkin lisäominaisuuksia, kuten ammatillinen koulutus ja erinomaiset ruokavaliot, kuukausikustannukset voivat olla ylöspäin useita satoja dollareita.

Perustarpeet (vain välttämättömät)Kuukausikustannukset
Ruoka: olettaen korkealaatuista kibbleä50 dollaria
Vakuutus35 dollaria
Hoitaminen10 dollaria
Herkut15 dollaria
Lelut10 dollaria
Hammasterveys: koiran hammastahna ja pureskeleet20 dollaria
Keskimääräiset kuukausittaiset kustannukset Border collie -omistamisesta140 dollaria

Lisäkustannukset

Jotain en ole sisällyttänyt yllä olevaan luetteloon, ovat eläinlääkärilaskut, valinnainen koiran koulutus, alkuperäiset lisäkustannukset,premium -ruokavalio.

Potentiaaliset eläinlääkärilaskut

Ensimmäisenä vuonna sinulla on enemmän eläinlääkärilaskuja kuin normaalia, ja tämä johtuu rokotteiden suorittamisesta ja pysymisestämatolääkkeet.Tarvitset myös eläinlääkärisi sirut collie, jos kasvattaja ei ole vielä tehnyt sitä.

Tällaisten pienten asioiden ja yleisten pienten tarkastusten kustannukset muuttuvat dramaattisesti riippuen siitä, missä asut osavaltioissa.

Kalifornian niille voit odottaa maksavan korkeimmat eläinlääkärilaskut jopa perusasioista, kuten tukkeista ja siruista (joita lemmikkieläinten vakuutus ei myöskään kata).Muissa osavaltioissa, kuten Pohjois -Dakota ja Arkansas, voit odottaa maksavan murto -osan samasta palvelusta.

Hyvin karkean arvion antamiseksi sinun tulee ottaa huomioon vähintään 200–500 dollaria eläinlääkärilaskuistaensimmäisen vuoden aikanaOmistaa rajakollie.

Valinnainen koiran koulutus

Border Collie ja koulutus voivat olla samoin sama sana!Tämä ei ole artikkeli koulutuksesta, joten en pääse siihen tänne, vaan tiedän vain, että jokaiselle rajakollielle on ehdottoman ratkaisevan ja perustavanlaatuista saada lujaa ja laajaa koulutusta.

Monet omistajat ottavat haasteen kouluttaa itse Collie itse, ja se on mahtavaa, mutta se ei ole pieni saavutus!

Ammattimaiset kouluttajat ja luokat ovat erittäin hyvä idea collieille, mutta tämä on yleensä mojova hinta.Jälleen, missä olet, on suuri vaikutus.Yleisesti ottaen ammattimaisen kouluttajan palkkaaminen yksilöllisille istuntoille voi maksaa yli 1000 dollaria asetetusta määrästä oppitunteja.Ryhmäluokat maksavat tyypillisesti vähemmän kuin tämä, mutta vaihtelevat silti 25–75 dollaria per oppitunti.

Alkuperäiset lisäkustannukset

Kun saat koiranpennun, sinun on tehtävä melko suuri, kertaluonteinen osto kaikista tarvittavista lisävarusteista.Tämä sisältää esimerkiksi:

Border Collie -sivustosi alkuperäinen lisäkustannukset tulevat todennäköisesti noin 195 dollariin.Tämä voi muuttua, jos etsit premium -vaihtoehtoja.

Laatikko 42 ”: 50 dollaria
Sänky: 30 dollaria
Valjaat: 30 dollaria
Leash: 25 dollaria
Vesi/ruokakulho: 15 dollaria
Kaulus: 15 dollaria
ID -tunniste: 10 dollaria
Lemmikkieläinystävälliset siivoustuotteet 10 dollaria
Kakkupussit: 10 dollaria

Border collie -ruoka- ja ruokavaliokustannukset

Mainitsin edellä, että se on noin 50 dollaria kuukaudessa olettaen, että käytät premium -kibblea rajakollielle.

Useimmat premium -kibbles maksoi noin 65 dollaria 25 kilon laukkuun.Ja yksi laukku kestää yleensä hieman yli kuukauden (noin 40 päivää).Joten kuukausittain,Se on noin 50 dollaria antaa tai ottaa (Älä tarkista minua siitä! LOL)

Tämä voi kuitenkin muuttua dramaattisesti!Niille, jotka haluavat valita raa'an ruokavalion, tarkastelet heti noin 10 dollaria päivässä, mikä tarkoittaa 300 dollaria kuukaudessa vain ruoasta!(ota tai jätä).Samoin, jos valitset ihmisluokan koiranruoan (lemmikkilevy), katsot noin 150–250 dollaria kuukaudessa.

Joten ruokavaihtoehdolla se voi helposti olla paljon korkeampi kuin 50 dollaria kuukaudessa riippuen siitä, mitä haluat mennä.

Tulevat eläinlääkärilaskut

Vaikka rajakollit ovat yleensä terveellinen rotu, ne ovat silti alttiita tietyille terveystiloille, joissa on joitain kulmakarvojen nostavia lukuja.

Embrace Pet Insurance -yrityksen mukaan tässä on seuraavat rajakollin yleisten terveyskysymysten kustannukset (muutoksen mukaisesti)Lähde:

Lonkka -dysplasia1 500–6 000 dollaria
Follikulaarinen dysplasia200–500 dollaria
Näköhermo koloboma100 dollaria-300 dollaria

Onneksi niitä ei ehkä koskaan tapahdu collielle, tai ei ainakaan pitkään aikaan.

Yhteenveto: Border collien kokonaiskustannukset

Tässä on täydellinen erittelyalku- ja kuukausittainKustannukset, jotka voit odottaa maksavan Border Collie -pennustasi.

EsineKertaluonteinen tai kuukausittainKustannus
Border Collien kustannukset (AKC: n rekisteröinti)Kertaluonteinen800 dollaria (keskimäärin)
Alkuperäiset eläinlääkärilaskut (jabit, mato, siru)Kertaluonteinen250 dollaria
LisätarvikkeetKertaluonteinen195 dollaria
RuokaKuukausittain50 dollaria
VakuutusKuukausittain35 dollaria
HoitaminenKuukausittain10 dollaria
HerkutKuukausittain15 dollaria
LelutKuukausittain10 dollaria
Hammasterveys: koiran hammastahna ja pureskeleetKuukausittain20 dollaria
KAIKKI YHTEENSÄKertaluonteinen: 1245 dollaria
Kuukausi: 140 dollaria

Toivon, että tämä artikkeli on auttanut Border collie -kustannuksia ja antanut sinulle tietoa siitä, kuinka paljon kaiken voi/pitäisi maksaa.

Kiitos, että luit!

TakaisinBorder collie -artikkelit >>>

Vastuuvapauslauseke

Ennen kuin teet mitään päätöksiä, jotka voivat vaikuttaa koiran terveyteen ja/tai turvallisuuteen, sinun tulee aina kysyä paikalliselta alueelta koulutetusta eläinlääkäristä.Vaikka koulutettu eläinlääkäri on kirjoittanut/tarkistanut tämän sisällön, neuvomme sinulle onKuule aina omaa paikallista eläinlääkäriä henkilökohtaisesti.Täydellisestä vastuuvapauslausekkeestaVieraile täällä

Sisältösuojausilmoitus

Pentu magissa tuotettu ja julkaistu sisältö on ainutlaatuinen ja omaperäinen.Puppy Mag pyrkii aktiivisesti etsimään plagioidun sisällön plagioinnin havaitsemisohjelmistolla.Jos plagioidut sisältöä löytyy, toimenpiteet toteutetaan.

How Much Do Border Collies Cost: (Prices In USA & UK) (2)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated: 24/01/2024

Views: 5845

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.